INFORMÁCIÓ
GYÜLEKEZETI ÖSSZEJÖVETELEK IDŐPONTJAI
TÉRKÉP ÉS ÚTBAIGAZÍTÁS
KÜLÖNLEGES BIBLIAÓRÁK
KÜLÖNLEGES PROGRAMOK
TANÍTÓ- ÉS VEZETŐKÉPZŐ PROGRAM
INGYENES KIADVÁNYOK
INGYENES ANGOL BESZÉDKÉSZSÉG FEJLESZTŐ PROGRAMOK
KÉRDÉSEK A BIBLIÁVAL KAPCSOLATBAN
KÉRDÉSEK A KRISZTUS EGYHÁZÁVAL KAPCSOLATBAN
TAGSÁG
KEZDŐLAP

INGYENES ANGOL BESZÉDKÉSZSÉG FEJLESZTŐ TANFOLYAMOK AZ ÚJSZÖVETSÉG SEGÍTSÉGÉVELEzeket az órákat amerikai tanárok tartják. Ezek az órák nem csak a nyelvtanulásra adnak jó lehetőséget, hanem arra is, hogy új embereket ismerjünk meg. Az órák úgy vannak kialakítva, hogy elsősorban a kiejtést, olvasást, és megértési készségeket javítsák, mindamellett az órák során a Bibliát is jobban megismerhetik.

Sokan vettek már részt ezeken az órákon, vagy azért mert nyelvvizsgára szerettek volna felkészülni, vagy hogy a munkahelyükön használt nyelvkészségüket javítsák.

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy hogyan lehetséges, hogy ezeket az órákat ingyenes tartjuk. A válasz nagyon egyszerű: gyülekezetünk ezáltal is segíteni szeretne az embereknek. Ezen keresztül a szolgáltatáson keresztül reményeink szerint az emberek jobban megismerik a Bibliát is, viszont senkire sem szeretnénk ráerőltetni, hogy higgyen a Bibliában, mert ez minden embernek a személyes döntése.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük írjon e-mailt a lehetséges időpontokkal kapcsolatban: krisztusegyhaza@gmail.comKrisztus Budapesti Egyháza

1122 BUDAPEST
Maros utca 23. félemelet 2

Telefon: 0630-738-5137
e-mail: krisztusegyhaza@gmail.com